Make

your
business

Klaar om je liefde voor beauty om te zetten in een professionele carrière? Let’s do this. Door onze expertise en jarenlange ervaring met jou te delen, leiden we je op om het écht te maken binnen de sector.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Opleidingen

De beautysector staat niet stil - and neither should you. Ontdek de beste internationale opleidingen in make-up artistry, wenkbrauwstyling en lashlifting.

Sessions

We nodigen de top of the industry uit voor boeiende lezingen en masterclasses binnen een specifiek beautydomein, exclusief voor Huskk-studenten.

Services

Huskk focust op beauty business, maar af en toe openen we onze deuren voor iedereen die ook zonder professioneel doel van beauty wil proeven.

Groothandel

Geef je business een boost én verhoog de tevredenheid van je klanten. Als officiële Huskk-retailer verkoop je onze premium brands in jouw zaak.

Opleidingen make-up
wimper en brow styling

Huskk-retailernetwerk:
Bied onze merken aan jouw klanten aan.

Van beauty je beroep maken?
We’ve got you covered.

Beauty-focused opleidingen

Klaar om je liefde voor beauty om te zetten in een professionele carrière? Let’s do this. Door onze expertise en jarenlange ervaring met jou te delen, leiden we je op om het écht te maken binnen de beauty sector.

Een hybride leermethode

De Huskk-methode™ biedt een hybride kijk op onderwijs. We combineren verschillende leertechnieken en zorgen zo voor een boeiend leerproces waarin jouw betrokkenheid centraal staat.

Internationale certificatie

We werken samen met internationale instellingen om jou de allerbeste opleidingen van over de hele wereld aan te bieden. Bij het afstuderen ontvang je een certificaat van onze partners in de USA en de UK.

Huskk is exclusief partner van

He said, she said

Beauty tips & tricks