Klaar voor jou eerste
rendez-vous met Huskk?

Een rijke leerervaring, geknipt op joúw maat: dat is wat we je beloven. Met een flinke duw in de rug naar jouw professionele leven als beauty pro. Geen kennisoverdracht in een traditioneel leslokaal. Wel alle mogelijkheden om ervaringen op te doen met de focus op praktijk en oefeningen.

Kies zelf hoe je kennis wil maken

Fysieke infosessie

Kom kennismaken met Huskk tijdens een maandelijkse infosessie in Gent of Antwerpen. Je maakt kennis met een van onze docenten. Zij overloopt de leerplannen van onze opleidingen in detail. Daarna maken we tijd voor een Q&A waar alle bijkomende vragen worden beantwoord.

Introductiebehandeling

Beauty: dat is jouw passie. Maar niet alleen die van jou – kijk maar naar de wildgroei aan beauty opleidingen. Huskk maakt het verschil door je te laten kennismaken met onze opleidingen tijdens een privé workshop of behandeling. Onder begeleiding van een pro proef je van wat je wil aanleren.

Digitale infosessie

Heb je interesse in onze make-up opleiding van Make-up Designory maar kan je niet langskomen op onze fysieke infosessie? Dan kan je onze infosessie ook digitaal bekijken. Je maakt kennis met de docenten, lesinhoud, en onze manier van werken. Zelfs onze studenten komen aan het woord!

Volg les in Gent of Antwerpen

Huskk Gent

Huskk Antwerpen

Een schat aan informatie!

Je komt terecht in een stimulerende leeromgeving, waarin iedereen – begeleiders en leerlingen – meedoet aan een boeiende ervaringsuitwisseling. Expertise genoeg bij onze docenten. Ze laten je ongeremd graaien in hun schat aan informatie en inspiratie. Maar je leert ook van de tips en tricks die je medeleerlingen delen. Sterker nog: iedereen voelt zich verantwoordelijk voor jouw succes.
Welkom bij Huskk!