Terug

Hoe maken we het verschil?

Hoe maken we het verschil?

Beauty is jouw passie. Maar niet alleen die van jou – kijk maar naar de wildgroei aan make-up en wenkbrauw opleidingen. Met Huskk maken we écht het verschil. Wat ons zo anders maakt? De persoonlijke aanpak, de hands-on training in een uitgebalanceerd programma en de professionele begeleiding door experts uit de beautywereld. Huskk maakt je dromen waar, van de eerste tot de laatste dag, én zelfs daarna. Onze ambitie? Samen werken aan jouw succes, jouw toekomst als make-up en brow artist!

Internationaal gewaardeerd

Huskk laat België kennismaken met internationale beauty opleidingen, custom made voor de Belgische markt. Zo krijg jij de kans om jezelf bij te scholen met een superieure hands-on training. Met op het einde van de rit? Een internationaal certificaat, regelrecht uit handen van onze partners in de USA, Make-up Designory, en in de UK, HD Brows. Klaar om als make-up artist of brow boss de wereld te veroveren? 

Zo leer je bij Huskk

De Huskk-methode™ heeft stevige psychologische fundamenten. In de opleidingen gebruiken we innovatieve leertechnieken, zowel offline als online. Het verschil met andere studiemethodes? Bij Huskk leer je denken én doen. Je bent na je opleiding niet alleen goed in wat je doet, je krijgt ook onderbouwde kennis mee. En die blijft heel lang hangen, want je blijft toegang krijgen tot de updates van jouw opleiding via onze app. Hierdoor geven we je een flinke duw in de rug om je nieuwe kennis zinvol en positief om te zetten in de praktijk. Dat maakt Huskk zo uniek.

 

Jouw mening telt

Onze docenten pakken uit met jaren praktijkervaring en heel veel vakkennis. Maar ze delen graag meer dan alleen hun make-up en brow skills met jou. Voor hen gaat het ook over passie, liefde voor het vak, nieuwsgierigheid en enthousiasme. Ze fungeren daarnaast als klankbord. Geduldig en sympathiek luisteren ze naar al je vragen en helpen ze je vooruit. Met die houding willen ze je voorbereiden op een flitsende carrière.

 

Een schat aan informatie

Je komt terecht in een stimulerende leeromgeving, waarin iedereen – begeleiders en leerlingen – meedoet aan een boeiende ervaringsuitwisseling. Expertise genoeg bij onze docenten. Ze laten je ongeremd graaien in hun schat aan informatie en inspiratie. Maar je leert ook van de tips en tricks die je medeleerlingen delen. Sterker nog: iedereen voelt zich verantwoordelijk voor jouw succes. Wat een boost om je als make-up artist en brow boss te lanceren.

 

Altijd welkom

Binnenspringen bij Huskk? Dat kan. Onze tip? Gebruik onze schoolfaciliteiten om je skills te oefenen. Je bent altijd welkom! Onze fotostudio komt dan weer goed van pas om je eigen portfolio te maken. Heb je vragen? Wij kennen vast en zeker het antwoord. Stuur je vraag naar een exclusief e-mailadres. Dan krijg je meteen antwoord. Ook oud-studenten mogen hiervan gebruikmaken. Want deze handige advieslijn blijft voor jou altijd open.

 

Beauty-focused

Wat maakt Huskk zo uniek? Onze uitgebreide aanbod beauty opleidingen – stuk voor stuk opleidingen die een meerwaarde bieden aan make-up artists, ongeacht je niveau. En net dié specialisatie is onze grootste troef. In geen enkele andere school vind je make-up en brow opleidingen en bijscholingen voor beginners en pro’s in zoveel verschillende specialisaties.
Nog niet overtuigd? Luister wat onze studenten zeggen.

 

Verschillende modules

Ambities als make-up of brow artist? Met Huskk maak je ze waar, maar dat gaat niet in een paar dagen tijd. Daarom vind je bij Huskk geen all-in opleiding, maar verschillende modules. Elke module benadert een beauty techniek met veel aandacht en voldoende tijd. We willen dat je alle technieken goed in de vingers krijgt – dat is ónze ambitie.

 

Flexibele betaalplannen

Het kan gebeuren dat je het financiële plaatje niet rond krijgt. Ook dan toont Huskk zich van zijn mooiste kant. Het FSMA erkent Huskk als kredietbemiddelaar – geen enkele andere school in onze sector heeft deze erkenning in de wacht kunnen slepen. En dat werkt in jouw voordeel! Want zo kunnen we je uit de nood helpen met een haalbaar spreidingsplan. Concreet? Je spreidt je betaling over drie maanden, zonder extra kosten. Of je betaalt elke maand een stukje van je inschrijvingsgeld. Na maximaal twee jaar heb je dan alles betaald. Het JKP is marktconform. Maak hier jouw simulatie, zo hoef je de start van je carrière als make-up artist en brow boss niet uit te stellen. 

Pleasure in the job puts perfection in the work 💪🏻