Home Opleidingen

Van beauty je beroep maken? We’ve got you covered.

Huskk leidt beautylovers op tot echte experten door internationale make-up cursussen en wenkbrauw opleidingen naar België te brengen. We delen onze diepgaande kennis en beautyskills en werken samen naar een grotere missie toe om bij te dragen aan een wereld waarin iedereen zijn schoonheid omarmt en zich sterk in zijn vel voelt.

opleiding Lash Lift LVL

Bij Huskk kan jij terecht voor diepgaande, beauty-focused opleidingen die jouw professionele pad uittekenen. We leren je hoe je de unieke schoonheid van elke persoon naar boven haalt én versterkt. Dat alles met één doel voor ogen: van onze studenten echte experts maken in hun vakgebied.

Nouveau Lashes (UK)

Wimper
opleidingen

Voor wie een voet binnen heeft in de beautywereld is het Britse LVL Lashlift geen onbekende. Deze booming wimperbehandeling zorgt voor meer lengte, volume en krul in de natuurlijke wimpers van je klant. Don’t be shy, want zeggen dat je getraind bent in de vernieuwde CerahLashLift van Nouveau Lashes betekent veel in de Belgische én internationale beautywereld!

HD Brows (UK)

Wenkbrauw
opleidingen

Ook verzot op wenkbrauwen? Maak er je beroep van door je in te werken in de meest gewaardeerde wenkbrauw behandelingen uit de UK, HD Brows. Na het slagen van deze wenkbrauw opleiding ben jij een echte brow boss en hebben model-proof wenkbrauwen geen geheimen meer voor jou.

Make-up Designory (USA)

Make-up
opleidingen

Wil je aan de slag als beauty make-up artist of beoog je een make-up carrière in bridal, fashion of retail? Het maakt niet uit of je nu van nul begint of jouw professionele skills wil bijschaven: er is een diepgaande MUD make-up opleiding op elk level die zowel kennis als praktische vaardigheden bijbrengt.

 Huskk app

Jouw community, cursussen en lesbijlagen gebundeld op één handige plek.

Exclusief voor onze studenten