Terug

Over ons

Wij zijn Huskk

Huskk maakt van beautylovers echte experten door internationale beauty-opleidingen en producten naar België te brengen. We leren je hoe je de unieke schoonheid van elke persoon naar boven haalt én versterkt. Dat alles met één doel voor ogen: van onze studenten echte experts maken in hun vakgebied.

Opleidingen

De beautysector staat niet stil – and neither should you. Ontdek onze gerenommeerde opleidingen in make-up, brows en lashes, custom made voor de Belgische markt. 

Groothandel

Geef je business een boost én verhoog de tevredenheid van je klanten. Als officiële Huskk-retailer verkoop je onze premium brands in jouw zaak.

Masterclasses

We nodigen de top of the industry uit voor boeiende lezingen en masterclasses binnen een specifiek beautydomein, exclusief voor Huskk-studenten.

Internationale partnerships

Huskk reist de wereld rond op zoek naar de meest diepgaande beauty-opleidingen en bijpassende producten. Dankzij onze nauwe contacten in Groot-Brittannië en de VS zijn we in staat om waardevolle, trendy technieken en behandelingen naar België te brengen en jou zo een professionele meerwaarde te bieden in je beauty-carrière. 

Al meer dan tien jaar leiden we make-up artiesten op in onze MUD-opleidingen, een partnership met de prestigieuze Amerikaanse make-up school Make Up Designory. Daarnaast bieden we met de HD Brows-opleidingen de meest on trend en in demand wenkbrauwopleiding uit Groot-Brittanië aan. De wereldberoemde brow-behandelingen van HD Brows zijn dankzij Huskk nu ook in België aan te leren.

Inhouse beauty opleidingen

Ons team van Huskk-experts weet als geen ander welke skills en inzichten waardevol zijn voor een professionele carrière in de beautywereld. Met die ervaring ontwikkelden zij inhouse opleidingen waarbij ze zichzelf twee belangrijke vragen stelden:

→  Maakt deze kennis van onze studenten niet alleen professionals, maar ook echte experts? 

→  Biedt de knowhow een reële meerwaarde om direct mee aan de slag te kunnen?

 

Bekijk video

Het HUSKK-dna

Een warme langetermijnrelatie opbouwen met onze klanten, dat zit al jaren in ons DNA. Daarom bieden we jou een brede ondersteuning in de aanloop naar je professionele beautycarrière, maar zijn we ook een veilige thuishaven voor reeds gelanceerde professionals. Huskk is een plek waar je steeds terecht kan voor tips, advies of gewoon een gezellige babbel.

Huskk is exclusief
partner van

Zin in meer? Maak een afspraak en kom langs!

Telefoon
+32 9 278 09 78

Email
info@huskk.be

Huskk Izegem
Lindestraat 27

8870 Izegem

Huskk Antwerpen
Grote Pieter Potstraat 1
2000 Antwerpen