Hey! Wij zijn Huskk

Je grootste voordeel als Huskk klant? De kennis die onze talentvolle educators met je delen. Naast het lesgeven zijn ze allemaal aan het werk in hun eigen specialisatie. En het meest belangrijke, ze zetten je graag op weg.

Nice to meet you!

Nathalie heeft meer dan 20 jaar ervaring als make-up artiest. Ze combineerde freelance opdrachten voor tv-commercials, tv-series, kortfilms, fotoshoots en modeshows met lesgeven – haar tweede passie. Nathalie werkte mee als Key Make-up Artist op LA Fashion Week en als Make-up Artist op Mercedes Benz Fashion Week. Samen met Gianni bracht ze het Amerikaanse Make-up Designory naar België, dé referentie in het make-up onderwijs en de retail wereldwijd.

Nathalie

Education Manager

Nicky heeft meer dan zeven jaar praktijkervaring als make-up en beauty artist. Ze werd gecertificeerd als officiële make-up teacher bij Make-up Designory USA, brow teacher bij HD Brows UK en lash teacher bij Nouveau Lashes UK. Naast haar job als teacher voert ze regelmatig opdrachten uit voor mode en reclameopdrachten. Daarnaast runt ze haar eigen beauty studio.

Nicky

Educator

Ellen heeft meer dan acht jaar gewerkt voor MAC Cosmetics. Ze is begonnen als assistent manager en is dan doorgegroeid naar het Event en Spotlight team binnen MAC. Ook heeft Ellen al meer dan tien jaar ervaring als docente. Als make-upartieste was ze een vaste waarde tijdens fashion week in Parijs en Amsterdam. Ook op Tomorrowland werkte ze mee aan de creatieve looks. Ellen is gecertificeerd als officiële make-up teacher bij Make-up Designory USA.

Ellen

Educator

Nap heeft meer dan vier jaar ervaring als make-up en beauty artist. Sinds 2018 heeft ze haar eigen beauty business waar ze freelance werkt als make-up artieste. Ondertussen heeft ze ook een eigen beauty studio. Vandaag werkt ze bij Huskk als Beauty Advisor en teacher. Ze werd gecertificeerd door Nouveau Lashes UK als Lashlift teacher.

Nap

Beauty Advisor