Hey! Wij zijn Huskk

Je grootste voordeel als Huskk klant? De kennis die onze talentvolle educators met je delen. Naast het lesgeven zijn ze allemaal aan het werk in hun eigen specialisatie. En het meest belangrijke, ze zetten je graag op weg.

Nice to meet you!

Nicky heeft meer dan negen jaar praktijkervaring als make-up en beauty artist. Ze werd gecertificeerd als officiële make-up teacher bij Make-up Designory USA, brow teacher bij HD Brows UK en lash teacher bij Nouveau Lashes UK. Naast haar job als teacher voert ze regelmatig opdrachten uit voor mode en reclameopdrachten. Daarnaast runt ze haar eigen beauty studio.

Nicky

Education manager

Ellen heeft meer dan acht jaar gewerkt voor MAC Cosmetics. Ze is begonnen als assistent manager en is dan doorgegroeid naar het Event en Spotlight team binnen MAC. Ook heeft Ellen al meer dan tien jaar ervaring als docente. Als make-upartieste was ze een vaste waarde tijdens fashion week in Parijs en Amsterdam. Ook op Tomorrowland werkte ze mee aan de creatieve looks. Ellen is gecertificeerd als officiële make-up teacher bij Make-up Designory USA.

Ellen

Educator

Carolina is onze jongste telg in de familie. Ze studeerde recent af als professional make-up artist na jaren interesse en homepractica. Door de liefde arriveerde Carolina met haar Chileense roots in België. Advies nodig in het Spaanse? Geen probleem! Carolina sabe como ayudarte! Carolina zorgt ervoor dat we jullie de mooiste beelden kunnen bezorgen. Carolina is onze uitmuntende marketingspecialist en visueel experte binnen ons bedrijf. Met haar uitzonderlijke vaardigheden in make-up en haar diepgaande kennis van alles wat zich achter de schermen afspeelt, zorgt zij ervoor dat onze boodschappen niet alleen effectief worden overgebracht, maar ook visueel verbluffend zijn.

Carolina

Beauty advisor en marketingspecialist