Word een
Huskk-retailer

Afgestudeerd van een Huskk-opleiding en verzot op onze merken? Of op zoek naar internationaal gerenommeerde, premium producten voor je beauty business? Goed nieuws, want je kan bij ons aankloppen om ze in te slaan! Geef je business een boost én verhoog de tevredenheid van je klanten. Als officiële Huskk-retailer verkoop je onze premium brands in jouw zaak.

opleiding Lash Lift LVL

Huskk is de officiële groothandel voor de producten van MUD, Nouveau Lashes, Revive Lashes, Velour Lashes en HD Brows. Zo kan jij de skills die je hebt opgedaan meteen in de praktijk toepassen met de juiste producten en producten voor thuis doorverkopen aan je klanten.

Als Huskk-reseller krijg je bovendien toegang tot exclusieve workshops voor retailers. Meer klanttevredenheid, -loyaliteit én een grotere omzet? Yes, baby!

Voor wie?

Yes, we zijn dol op onze studenten. Maar je hoeft niet per se een Huskk-opleiding te volgen om Huskk-retailer te worden. Onze deuren staan open voor iedereen. 

Bovendien weten we als beauty professionals hoe het is om te starten in de business. We willen jouw carrière op een duurzame manier helpen uitbouwen: minimise risks, maximise profit. 

B2B workshops

Als Huskk-retailer ben je méér dan een verkooppunt. Je maakt deel uit van ons netwerk van professionals dat wij constant ondersteunen met first-class beauty workshops en meer. Zo heb je toegang tot trainingen.

Boek een 1-op-1 gesprek

Geef je business een boost én verhoog de tevredenheid van je klanten. Maak een afspraak via b2b@huskk.be.