Persoonlijke uitnodiging

Partner Event
25 april 2022

Het is terug zover, we nodigen je graag uit voor het jaarlijkse partner event. Dit maal ontvangen we jullie graag in ons nieuwe hoofdkantoor te Gent! Bekijk hieronder het programma en registreer jouw aanwezigheid. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

Programma

18u30 - 21u30

Ontvangst

Het voltallige Huskk-team ontvangt je met een glaasje bubbels (of niet alcholische alternatieven). Dit in ons gloednieuwe hoofdkantoor te Gent, vlak buiten het centrum én met gratis parking! We ontvangen je graag tussen 18u30 en 19u00.

Food & Drinks

We voorzien doorheen de avond een gezonde maaltijd met bijpassende dranken. Veggie en vegan alternatieven zijn beschikbaar, dit geef je aan bij het registratieformulier.

 

Voorgerecht:
Poké bowl met gemarineerde zalm
met wakame - komkommer - avocado - Edamame - furikake

 

Hoofdgerecht:
Oosterse wok met scampi
met sojascheuten - prei - bamboescheuten - zachte currysaus

 

Dessert:
Panna cotta
van amandelmelk met crumble van botergaletten

 

Dranken:
Inclusief alcoholische én niet alcoholische dranken.

 

Mix & Match

Twee producten hebben elk hun eigen nut, maar wat als we die samen gaan gebruiken? We geven jullie eenvoudige tips en tricks die jullie verkoop een boost kunnen geven.

Nieuwe producten

We stellen met veel enthousiasme onze nieuwe producten voor. Je kan ze diezelfde avond bestellen aan een uitzonderlijke korting én je ontvangt bijkomend ondersteuningsmateriaal om de verkoop in jouw studio een extra boost te geven.

Partner aan het woord

We doen korte interviews met twee van onze partners en krijgen een blik in het reilen en zeilen van hun zaak met focus op beauty diensten.

Nieuwe opleiding

Sinds de HD Brows diensten is er veel vraag naar meer en eindelijk kunnen we daar een antwoord op bieden. Ontdek hoe jij nieuwe diensten kan aanbieden in jouw zaak en direct extra omzet kan genereren!

Goody bag

We eindigen de avond met een goody bag gevuld met enkele nieuwigheden.

Nog bijkomende vragen?

Neem contact op met ons team via b2b@huskk.be