Brows are hot! In deze opleiding BrowStay leer de kunst van Brow Dyeing. HD ontwikkelde een liquid waarmee je hetzelfde longlasting effect als HennaBrows bekomt zonder een spat henna. Krijg de techniek als een pro onder de knie!

Scherm­afbeelding 2024-05-18 om 15.38.31
Voorkennis

HD Brow originals

Tijdsduur

1 dag

Locatie

Gent en Antwerpen

Certificaat

HD Brows, UK

Brow dyeing als een echte brow expert

Met op zijn minst acht verschillende shades ontwikkeld door Nouveau Beauty, kan je volledig gepersonaliseerd op maat van jouw klant tewerk gaan. Geen henna aan te pas, enkel vegan ammonia free producten, zacht voor de huid en perfect inzetbaar naast BrowLamination. Met een perfect naturel resultaat dat 10 dagen op huid en tot 6 weken op de haartjes blijft. 

Wat mag je verwachten van deze browStay opleiding?

Onze elite brow experts leren jou in deze BrowDye opleiding alles over Hybrid Brows.

Twee modules

Module 1

Theorie

Wanneer jij je inschrijft voor de wenkbrauwopleiding HD Brows Original krijg je van ons online én offline lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kan je at your own pace en in je vertrouwde omgeving de theorie doornemen alvorens de groepslessen van start gaan.

Module 2

Praktijk

Practice makes perfect, right? Je leert samen met de andere leerlingen een HD Brows-behandeling uitvoeren, volledig gepersonaliseerd op maat van jouw klant. De praktijktraining vindt plaats in de leslokalen van Huskk en wordt begeleid door ons ervaren team van lesgevers.

Lesmateriaal

Lesdagen en locaties

ANTWERPEN GENT

Dagopleiding

Prijzen

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €99.
Het restsaldo betaal je 14 dagen voor de start van de cursus. 

HD Brows Original Basic

405
  • Theorie
  • Praktijk
  • Basic Kit - 155 euro

Spreiding over drie maand mogelijk. Betaal je liever op langere termijn?

Klaar voor de start van je carrière maar het lukt niet zonder financiële duw in de rug? We helpen je graag uit de nood met een haalbaar afbetalingsplan.

Overtuigd?

Maak van wenkbrauwen jouw beroep

Wist je dat je al zo’n 19.200 euro* per jaar kan verdienen door slechts twee behandelingen per dag uit te voeren? Join the HD Brows-gang en word een echte #BrowBoss!

Na deze brow styling opleiding kan jij wenkbrauwen kleuren, waxen en threaden. Handig, want zo kan je deze ook als standalone treatments aanbieden en nog meer uit je nieuwe skills halen!

HD Brows is méér dan een behandeling: het is een allround experience. Die visie komt in elk segment van deze wenkbrauwopleiding terug. Denk maar aan de nauwe en constante opvolging door de lesgever.

Beschikbaar op Apple & Android

Hybride leren via de Huskk app

Deze opleiding brow styling van HD Brows is een hybride cursus die zelfstudie en praktijklessen in onze leslokalen combineert. Via onze app krijg je toegang tot alle leerstof (video en PDF), zo word jij zeker een brow boss in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je brow skills, maar ook je business knowhow bij. Tijdens de brow styling opleiding voorzien we vier oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. Bekijk hier alvast de planning om extra voorbereid te zijn!

wenkbrauwstyling leren
Wenkbrauwstyling aanleren
Wenkbrauw lamineren

Ready for brow styling business?

Sta je ook te popelen om te starten met je brow styling opleiding? Maak meteen een afspraak voor een eerste face-to-face ontmoeting met jouw toekomstige brow school of laat je opbellen door één van onze docenten. We vertellen je graag alles over je toekomst bij Huskk!