Onze nieuwe nazorg helden!

Ze zijn net op tijd geland van planeet BrowGoals, onze aftercare helden. Met één doel voor ogen: onze wenkbrauwen redden.

Want hun gezondheid staat op het spel. Meer dan ooit worden de wenkbrauwen van jou en jouw klanten bedreigd door chemische behandelingen, het milieu en de seizoenen. Ook het gebrek aan hydratatie in onze dagelijkse verzorging speelt een rol.

 

We kozen JOU, #BrowBoss, om deze bovenaardse producten als eerste uit te testen. Dus bestel snel je pakket en geniet van onze 5+1 promo. Inclusief gratis promotiemateriaal!

Pre-order vandaag jouw 5+1 packs!

Gratis geleverd binnen 48u

All-in Pack
+ POS materiaal

Ontmoet onze Nazorg Helden! Ze zijn hier om de dagelijkse wenkbrauwroutine van jouw klanten te redden. Geniet van deze all-in pack 5+1, inclusief gratis POS materiaal!

Brow Miracle Daily Conditioner

Een conditioner om elke dag te gebruiken. Zo voedt, versterk en verbeter je de algemene conditie van de wenkbrauwhaartjes. Bovendien houd je de kleur in de haartjes vast.

SOS Rescue
Brow Balm

Hier om de wereld te redden van droge, beschadigde wenkbrauwen. Diep voedende, veelzijdige brow balm die je droge, beschadigde wenkbrauwen en huid intensief verzorgt.

Tube
Hero

Er zit nog product in de tube, maar je krijgt het er niet uit? Dan is de Tube Hero onze reddende engel. Die handige kleine sleutel haalt met zijn superkracht het laatste drupje product uit de tube.

Download beeldmateriaal

Zorg dragen voor jouw wenkbrauwen was nog nooit zo belangrijk. Want hun gezondheid staat op het spel door chemische behandelingen, het milieu en de seizoenen. Ook het gebrek aan hydratatie in onze dagelijkse verzorging speelt een rol. Maar geen paniek: drie gloednieuwe helden zijn geland van planeet BrowGoals. Met één doel voor ogen: onze wenkbrauwen redden.

Om je hierin te ondersteunen krijg je niet alleen promotiemateriaal dat je kan gebruiken in jouw studio, maar ook digitale materialen om te gebruiken op jouw website en social media.

Officiële lancering

Als erkende partner kan jij vanaf vandaag alle promopacks in huis halen en aanbieden aan jouw klanten. De grote lancering is wereldwijd voorzien op 29 maart. Vanaf dat moment mag je deze producten ook aanbieden op jouw webshop en andere online kanalen.

Deze producten vervangen Tint Lock Serum en SOS Balm. Deze zijn beschikbaar tot einde voorraad.

En, niet vergeten. Hou 25 april ‘s avonds vrij in jouw agenda. We organiseren dan een event exclusief voor onze erkende verkooppunten! Binnenkort krijg je alle info in jouw mailbox.

Nog bijkomende vragen?

Neem contact op met Michiel,
jouw persoonlijke ondersteuning bij Huskk.

michiel@huskk.be
+32 471 53 55 09