Opleiding Beauty Essentials

Jouw introductie in de wereld van beauty en make-up

Voorkennis

Niet vereist

Tijdsduur

12 dagen

Locatie

Gent en Antwerpen

Certificaat

MUD, USA

Jouw introductie in beauty make-up

Ben je een beautylover en droom je van een professionele carrière in de make-upwereld? Dan is onze visagieopleiding Beauty Essentials jouw uitgelezen kans. Je maakt kennis met de ins and outs van make-up en krijgt dankzij onze praktijkgerichte aanpak meteen de belangrijkste technieken in de vingers. Tijdens verschillende demo’s en oefenmomenten dompelen we je onder in een carrière als beginnende make-up artiest. Je staat er geen moment alleen voor – ons team van experts staat jou constant bij met professioneel advies, persoonlijke begeleiding en feedback waar je écht mee aan de slag kan.

Wat mag je verwachten van de opleiding make-up artist?

De make-up opleiding Beauty Essentials stoomt jou klaar om te starten met een professionele carrière als MUA. De beautykriebels en interesse in make-up heb je al. Wij schaven je skills bij zodat je binnenkort een flawless look op elk model tovert. 

 

In deze opleiding leer je de essentials om niet alleen je productkennis en visagietechnieken, maar ook je esthetisch oog en business knowhow te verzekeren. Want als MUA doe je zoveel meer dan make-up aanbrengen. Je bent een beauty entrepreneur die weet om te gaan met élke klant en de laatste make-uptrends op de voet volgt. 


Deze opleiding is jouw springplank naar een professionele beautycarrière. Ready for liftoff? We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen in onze Huskk-familie.

Droom je van meer?

Deze opleiding kan je afzonderlijk volgen, maar ze maakt ook deel uit van ons allround Pro Make-up Program. Dit programma biedt jou 800 euro korting en bestaat uit drie modules: Beauty Essentials, Bridal Make-up en Fashion Make-up. Bovendien krijg je dankzij het programma een aantal exclusieve extra’s én de kans om de modules een tweede keer gratis te volgen. Yes, please!

Met deze make-up skills ga je naar huis

Daarbovenop krijg je tijdens én na deze opleiding praktische tips van de lesgevers
en staan we bij elke stap aan je zijde om jouw skills te perfectioneren.

Lesdagen en meer

Prijzen

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €99.
Het restsaldo betaal je 14 dagen voor de start van de cursus. 

opleiding €1495

–> Module 1 : beauty essentials

                               +

basic kit €1090

of

Essentials kit €1325

of

Like a pro kit €1523

(na betaling van het voorschot van €575)
(incl. 21% BTW)

Klaar voor de start van je carrière maar het lukt niet zonder financiële duw in de rug?

We helpen je graag uit de nood met een haalbaar afbetalingsplan. Zo kan je het restsaldo zonder bijkomende kosten spreiden over drie maanden.

Jouw maandelijkse betaling: 

–> 3 x €670 voor Basic kit
–> 3 x €748 voor Essentials kit
–> 3 x €814 voor Like a pro kit

(na betaling van het voorschot van €575)
(inclusief 21% BTW)

Betaal je liever op langere termijn?

Bekijk hier onze opties tot een financieringsplan in de vorm van een krediet bij de bank. 

Overtuigd ?

The best is yet to come

Beauty Essentials is slechts één onderdeel van onze professionele make-up opleiding. Wil je het volledig opleidingspakket van a tot z? Gotcha, want als jij je meteen inschrijft voor het volledige Pro Make-up Program is dat 800 euro goedkoper dan de drie modules apart volgen.

Reviews

Beschikbaar op Apple & Android

Beter leren met de Huskk app

Deze make-up artist opleiding is een cursus die hands-on theorie en praktijklessen in onze leslokalen combineert. Via onze app krijg je daarbovenop gedurende één jaar toegang tot alle samenvattingen, demo’s en proeven, zo kan je altijd terugvallen op up-to-date kennis en word jij een make-up artist in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je make-up skills, maar ook je business knowhow bij. 

Ready for make-up business?

Helemaal klaar om te starten met een opleiding make-up artist?  Schrijf je meteen in en hopelijk zien we je binnenkort bij Huskk!

Bij Huskk kom je terecht onder de vleugels van toegewijde leerkrachten die zelf jarenlange ervaring hebben in de make-up business. Ze ondersteunen je, coachen je en zorgen voor persoonlijke follow-up (individueel en in groep) doorheen het ganse traject. Really, je staat er geen moment alleen voor!