Opleiding Professional
Make-up Artist

Opleiding tot professionele beauty en fashion make-up artist. In deze make-up artist opleiding leren we jou alle skills en technieken die nodig zijn om succesvol te worden.

Voorkennis

Niet vereist

Tijdsduur

20 dagen

Locatie

Gent en Antwerpen

Certificaat

MUD, USA

Allround make-up artist opleiding

Je droomt van een glamorous carrière als professionele make-up artiest en wil dit volgen bij onze gerenommeerde Make-up designory Belgium school? Je wil achter de schermen werken bij fashion shows? Of elk gezicht doen shinen voor een fotoshoot of huwelijk? Gotcha. Want dan ben je bij deze make-up artist opleiding van het Amerikaanse Make-up Designory aan het juiste adres. 

De cursus Professional Make-up Artist is not your average make-up opleiding. Integendeel. Het programma bundelt drie essentiële opleidingen om het te maken in de Belgische beauty business: Beauty Essentials, Bridal Make-up en Fashion Make-up.

Deze make-up opleiding is een coachingtraject dat niet alleen je make-up skills, maar ook je business knowhow klaarstoomt voor een professionele carrière. Ready to shoot for the stars? Wij helpen je alvast de lucht in schieten!

Wat mag je verwachten van deze make-up artist opleiding?

Make-up gaat niet over een blank canvas beschilderen, wel over het beste naar boven halen uit wat er al is. Als professionele make-up artist kan jij na deze make-up opleiding naar hartelust experimenteren met zowel naturelle looks als bridal make-up en high-fashion make-up voor shoots, runways en editorials. De goesting en interesse heb je al, right? Nu nog de juiste make-up technieken en een kickass business attitude. Daar zorgen wij voor!

Modules

Wat mag je verwachten van de opleiding tot make-up artist?

Make-up gaat niet over een blank canvas beschilderen, wel over het beste naar boven halen uit wat er al is. Als professionele MUA kan jij na deze opleiding naar hartelust experimenteren met zowel naturelle looks als bridal make-up en high-fashion make-up voor shoots, runways en editorials. De goesting en interesse heb je al, right? Nu nog de juiste make-up technieken en een kickass business attitude. Daar zorgen wij voor!

Met deze skills ga je naar huis:

→  Van beauty make-up tot bridal en van commerciële shoots tot editorial. We leren je verbluffende make-up looks creëren voor verschillende toepassingen.

→  Je kunt facecharts en moodboards maken voor elke opdracht.

→  Belichting is niet langer something scary, maar wordt jouw on-set BFF.

→  We leren je experimenteren en creatief omspringen met producten, kleuren en texturen. 

→  Je leert trends toepassen, maar nog liever trends setten.

→  We stimuleren je creativiteit en helpen je een eigen signature touch te geven aan je werk.

→  Je creëert looks die passen bij de klant of het model. En dat gaat verder dan de kleur van de ogen: het huidtype, de ondertoon, de oogvorm en zelfs de persoonlijkheid zijn van belang. 

→  Je leert kritisch naar je eigen werk kijken en aanpassingen doen op basis van feedback.

→  We trainen ook je business skills, van tarieven bepalen tot het samenstellen van je MUA-portfolio.

Wat je in onze opleiding Professional Make-up Artist leert is het resultaat van onze jarenlange on-the-field ervaring. Je ontdekt alle kneepjes van het vak via praktijkgerichte demo’s, interactieve opdrachten, individuele feedback én twee echte fotoshoots. A whole bunch of trends, stijlen en technieken passeren de revue in deze make-up opleiding.

Prijzen

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €575.
Het restsaldo betaal je 14 dagen voor de start van de cursus. 

Opleiding 
€2395 in plaats van €3195

→  Module 1: Beauty Essentials

→  Module 2: Bruidsmake-up

→  Module 3: Fashion Make-up

+

Basic kit €1450

OF

Essentials kit €1685

OF

Like a pro kit €1883

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €575.
Het restsaldo betaal je 14 dagen vóór de start van de cursus.

Inclusief 21% BTW

Klaar voor de start van je carrière maar lukt het niet zonder financiële duw in de rug? We helpen je graag uit de nood met een haalbaar afbetalingsplan.

 

Zo kan je het restsaldo zonder bijkomende kosten spreiden over drie maanden.
Jouw maandelijkse betaling na betaling van het voorschot van €575:
→ 3 x €1090 met basic kit)
→ 3 x €1168 (met essentials kit)
→ 3 x €1234 (met like a pro kit)

 

Heb je liever een spreiding over zes maanden? Dan kan dit ook kosteloos!
Jouw maandelijkse betaling na betaling van het voorschot van €575:
→ 6 x €545 met basic kit)
→ 6 x €584,17 (met essentials kit)
→ 6 x €617,17 (met like a pro kit)

 

 

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €575.
Het restsaldo betaal je 14 dagen vóór de start van de cursus.

Inclusief 21% BTW

Betaal je liever op langere termijn?

Bekijk hier onze opties tot een financieringsplan in de vorm van een krediet bij de bank en simuleer je krediet. 

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €575.
Het restsaldo betaal je 14 dagen vóór de start van de cursus.

Inclusief 21% BTW

Overtuigd ?

Jouw voordelen bij deze make-up opleiding

Talent is één ding, maar om het echt te maken in de make-up wereld moet je opvallen en het verschil maken. Hoe je dat doet? Met up-to-date skills, diepgaande kennis en de full-blown begeleiding van Huskk.

Naast de make-up lessen krijg je in deze opleiding ook een make-up kit ter waarde van meer dan €2100 en eindig je met twee fotoshoots met modefotograaf Alexander Popelier. Bovendien ontvang je na de opleiding een internationaal certificaat. Nice tools om je professionele carrière meteen goed in te zetten!

In de beauty business is het belangrijk dat jouw knowledge en skills up to date blijven. Opfrissing nodig? Je kan na het behalen van je certificaat kosteloos terugkomen om alle doorlopen make-up opleidingen opnieuw te volgen. Als dat geen voordeel is!

Wij blijven jou en je carrière opvolgen. Zo organiseren we een infoavond over starten als zelfstandige. En nodigen we je uit voor twee één-op-één coachinggesprekken met Nathalie om extra tips en tricks uit te wisselen. Nog vragen na jouw make-up opleiding? We blijven altijd voor je klaarstaan als je ons nodig hebt!

Beschikbaar op Apple & Android

Beter leren met de Huskk app

Deze make-up artist opleiding is een cursus die hands-on theorie en praktijklessen in onze leslokalen combineert. Via onze app krijg je daarbovenop gedurende één jaar toegang tot alle samenvattingen, demo’s en proeven, zo kan je altijd terugvallen op up-to-date kennis en word jij een make-up artist in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je make-up skills, maar ook je business knowhow bij. 

Ready for make-up business?

Helemaal klaar om te starten met een opleiding make-up artist?  Schrijf je meteen in en hopelijk zien we je binnenkort bij Huskk!

Bij Huskk kom je terecht onder de vleugels van toegewijde leerkrachten die zelf jarenlange ervaring hebben in de make-up business. Ze ondersteunen je, coachen je en zorgen voor persoonlijke follow-up (individueel en in groep) doorheen het ganse traject. Really, je staat er geen moment alleen voor!