HD Brows Original

HD Brows is een wenkbrauwbehandeling op maat. Geen one-size-fits all met brow stencils, wél een gepersonaliseerde aanpak afgestemd op jouw wensen, wenkbrauwen en de vorm van je gezicht.

Kostprijs

€40

Tijdsduur

40 minuten

Locatie

Huskk Gent

Browstylists

Nap & Nicky

Verwacht meer dan een standaard tint- en waxbehandeling. HD Brows combineert een unieke brow mapping methode met op maat gemengde kleuring, zorgvuldige epilatie en een flawless finishing touch met make-up.

Wat houdt deze behandeling in?

Wij geloven dat elk paar wenkbrauwen uniek is en daarom een tailored treatment verdient. Elke stap binnen de HD Brows-behandeling vertrekt daarom vanuit jouw wensen en individuele kenmerken. Van een persoonlijk intakegesprek tot shape design, de behandeling zelf en de net zo nauwkeurige nazorg. 

In a rush? Geen probleem, want ook daar hebben we oor naar met de HD Brows Express-behandeling. Perfect voor bestaande klanten die tussen boodschappen en meetings door toch een snelle touch-up willen.

Consultatie

Bushy brows of juist een strakke, elegante boog? Een wenkbrauwlook kiezen is niet eenvoudig, maar een uitgebreid intakegesprek maakt het wel een stuk duidelijker. Onze stylisten geven je advies op maat van de vorm van je gezicht, je huidskleur en - of course - wat jij zelf mooi vindt.

Threading

Met threading bekomen we vervolgens een clean resultaat. We gebruiken deze methode in de HD Brows-behandeling om donshaartjes boven en onder de wenkbrauwen weg te halen, wat voor een egale look en baby soft skin zorgt.

Wenkbrauwkleuring

Bij ons geen gewone wenkbrauwtinting! We mengen een kleuring op maat met onze HD Brow Dyes om dé kleur te vinden die bij jouw huid, haar en voorkeur past. Die brengen we aan op de zichtbare wenkbrauw, maar ook op de kleine haartjes errond. Wedden dat je niet eens wist dat die er waren.

Epileren en afwerken

Als pure perfectionisten laten we je niet de deur uitgaan zonder een zorgvuldige afwerking. Let’s make those fresh brows even fresher: we plukken en trimmen waar nodig en maken jouw nieuwe look af met onze gespecialiseerde make-uplijn.

Waxing

Daarna gaan we aan de slag met de brow shape of your dreams door te waxen via onze unieke mapping methode. Onze stylisten kijken daarbij niet enkel naar het directe resultaat, maar houden ook rekening met waar jij op langere termijn haartjes wil laten teruggroeien. Dreams are built with patience, baby!

Nazorg

Om het allerbeste resultaat te bekomen én behouden, geven onze stylisten tips en producten mee die je thuis kan gebruiken. Deze stap is extra belangrijk wanneer je werkt aan het terug laten groeien van dunne wenkbrauwen. Nazorg maakt echt het verschil!

Hoelang blijft het HD Brows resultaat zichtbaar?

Het resultaat van je HD Brows behandeling blijft zo’n vier tot zes weken zichtbaar. Natuurlijk verschilt dit wel per persoon en is het afhankelijk van hoe snel jouw haartjes groeien. Na een paar behandelingen zal jouw stylist je een geschikte behandelfrequentie kunnen aanbevelen.

Hoeveel kost een HD Brows behandeling?

Een volledige HD Brows behandeling kost 40 euro. 

Ik heb dunne wenkbrauwen of ik heb ze te veel geëpileerd. Is HD Brows dan wel iets voor mij?

For sure! Onze stylisten zullen samen met jou een regrowth-programma opstellen zodat je naar je dream brows kan toewerken. In the meantime tonen we je hoe je jouw wenkbrauwen bijtekent met make-up en gebruik je de Lash & Brow Booster om het groeiproces te versnellen.

Waar kan ik terecht voor een HD Brows behandeling?

Onze stylisten zijn volop in opleiding. Binnenkort kan je zowel in België als Nederland deze behandeling boeken! Wil je als eerste een update krijgen wanneer we lanceren? Mail ons via info@huskk.be

Kan ik zelf HD Brows stylist worden?

Absolutely! Bij Huskk leiden we je graag op tot een echte brow boss. Lees er hier meer over.

Hoelang duurt een HD Brows behandeling?

Een HD Brows behandeling duurt meestal zo’n 45 minuten, maar houd toch zeker een uurtje vrij. In a rush? Dan kan je bij jouw HD Brows stylist vragen naar een aangepaste express treatment die maar 15 minuten duurt. 

Wat is het verschil tussen HD Brows en microblading?

Bij HD Brows gebruiken we verschillende technieken om haartjes te verwijderen en bij te kleuren om zo jouw ultieme brow shape te bekomen. Microblading daarentegen is een vorm van semi-permanente make-up en gebruikt tatoeagetechnieken. Daardoor blijft het resultaat 1 à 3 jaar zichtbaar, maar lopen de kosten wel op tot minstens 550 euro per behandeling.

Is een HD Brows behandeling semi-permanent?

De HD Brows behandeling wordt niet als semi-permanent gezien, maar we gebruiken wel een vorm van permanente tinting. Hoelang het effect van HD Brows zichtbaar blijft hangt af van je huidtype, haargroei en skincare routine. Meestal houden de resultaten vier à zes weken aan.

Hoe oud moet ik zijn om een HD Brows behandeling te boeken?

Volgens de EU-wetgeving mag je je wenkbrauwen niet laten tinten als je jonger bent dan 16 jaar. Met de toestemming van je ouders kunnen we wel een HD Brows behandeling uitvoeren vanaf 13 jaar, maar dan zonder dat we de wenkbrauwen kleuren.

Moet ik eerst een patchtest doen?

Een patchtest is niet verplicht, maar wel aan te raden bij gevoelige huid. We testen dan of je geen allergische reacties krijgt van de producten door 48 uur op voorhand een patch test uit te voeren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om mijn ultieme wenkbrauwvorm te bekomen?

Dit hangt volledig af van hoe jouw wenkbrauwvorm is bij de start en waar je naartoe wil. Tijdens je eerste gesprek zal je HD Brows stylist een behandelplan opmaken om tot jouw ultieme brow goals te komen. 

Kan ik ook thuis aan de slag met HD Brows?

Neen. HD Brows is geen behandeling die je thuis zelf kan uitvoeren. HD Brows stylisten zijn opgeleid to the highest level en de behandeling vereist dus een stevige portie skills. Je kan tussen de behandelingen door wel thuis experimenteren met de HD Brows make-up producten om je wenkbrauwen extra in de kijker te zetten.

Wat is een HD Brows regrowth programma?

Sommigen zijn maar één behandeling verwijderd van hun dream brows, anderen moeten eerst af van hun overplucked wenkbrauwen. Dat je eens teveel geëpileerd hebt is geen reden om niet met HD Brows te starten, want dankzij het regrowth programma werken we samen aan het teruggroeien van de haartjes tot we de gewenste vorm bereiken. Daarnaast geeft je stylist je advies over welke make-up je kan gebruiken om - until you get there - kale plekjes in je wenkbrauwvorm te verbergen. 

HD Brows Original: voor en na

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk deze amazing transformaties op echte HD Brows Original klanten.

Terug