HD Browsculpt

Browsculpt is wenkbrauwlaminatie, the HD Brows way.

Kostprijs

€55

Tijdsduur

55 minuten

Locatie

Huskk Gent

Browstylists

Nap & Nicky

Of je nu droomt van volle, fluffy wenkbrauwen, meer symmetrie wil creëren of woeste haartjes in toom wil brengen: de Browsculpt wenkbrauwlaminatie is de bespoke oplossing waar je van droomt. En het beste? Het resultaat blijft tot wel zes weken zichtbaar!

Wat houdt deze behandeling in?

Bij brow lamination shapen we de wenkbrauwen in een tweedelig proces. In de eerste stap brengen we een crème aan die de binding tussen de wenkbrauwhaartjes afbreekt. Zo kunnen we ze in de gewenste positie zetten – check! In de tweede stap brengen we een andere crème aan die de binding opnieuw opbouwt, zodat de wenkbrauwen in deze positie blijven zitten. Double check!

Wenkbrauwlaminatie is helemaal on-trend en de vraag ernaar stijgt nog elke dag. Maar er is meer, want lamineren is slechts een onderdeel van de full-blown Browsculpt-behandeling. Of je nu de vorm van je wenkbrauwen wil corrigeren, de haartjes wil liften of beide: een Browsculpt-behandeling is altijd op maat van jouw persoonlijke stijl en de look waar jij van droomt.

Consultatie

Let’s get personal. Tijdens een intakegesprek bespreek je met de stylist jouw wensen en verwachtingen, zodat je samen naar jouw brow goals kan toewerken.

De haartjes ontspannen

We starten de behandeling met het relaxen van de wenkbrauwhaartjes, ofwel het afbreken van de haarstructuur zodat ze makkelijker te manipuleren zijn.

Wenkbrauwkleuring

Jouw stylist zal je wenkbrauwhaartjes ook tinten. Daarvoor maken we een kleurenmix op maat die echt een perfect match is voor jouw persoonlijke stijl.

Epileren en afwerken

Als pure perfectionisten laten we je niet de deur uitgaan zonder een zorgvuldige afwerking. Let’s make those fresh brows even fresher: we plukken en trimmen waar nodig en maken jouw nieuwe look af met onze gespecialiseerde make-uplijn.

Brow mapping

Nu jouw wenkbrauwen de juiste positie en kleur hebben, kunnen we een vorm uittekenen die er helemaal bij past. Hiervoor gebruiken we een combinatie van waxen, threading, epileren en feathering.

Afwerking

Soms kan een klein streepje make-up écht het verschil betekenen voor de afwerking van jouw brow look. We werken de wenkbrauwen subtiel af voor een flawless resultaat.

Is brow lamination geschikt voor mij?

Wenkbrauwlaminatie is geschikt voor de meeste vormen en stijlen: van vol tot dunner. De behandeling is dus ideaal voor iedereen die zijn brow shape wil verbeteren.

Worden er tijdens de behandeling haartjes bijgezet?

Neen. Er komen bij laminatie geen extensions of permanente make-up aan te pas. De behandeling steunt volledig op jouw natuurlijke haartjes. 

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van de wenkbrauwlaminatie blijft tot wel zes weken zichtbaar. Jouw stylist zal je steeds adviseren over de geschikte nazorg, zodat jouw nieuwe look langer flawlessly fresh blijft.

Hoeveel kost brow lamination?

Een HD Brows Browsculpt behandeling kost 55 euro. Dit is een volledige wenkbrauwbehandeling inclusief laminatie.

Hoelang duurt een behandeling?

De laminatie zelf duurt niet langer dan 12 minuten, maar een volledige HD Brows Browsculpt behandeling (inclusief kleuren en ontharen) neemt ongeveer 55 minuten in beslag.

Waar kan ik een HD Brows Browsculpt stylist vinden?

Onze stylisten zijn volop in opleiding. Binnenkort kan je zowel in België als Nederland deze behandeling boeken! Wil je als eerste een update krijgen wanneer we lanceren? Mail ons via info@huskk.be

Kan ik zelf HD Brows Browsculpt stylist worden?

Absolutely! Bij Huskk leiden we je graag op tot een echte brow boss. Lees er hier meer over.

Is brow lamination veilig?

Brow lamination is zeker veilig, mits de behandeling uitgevoerd wordt door een professional. DIY-kits voor thuis raden we dus af. Om er zeker van te zijn dat de gebruikte producten geschikt zijn voor jou, zal je stylist op voorhand enkele vragen stellen en een patchtest uitvoeren. 

Wat na de behandeling?

Je wenkbrauwen verzorgen na de Browsculpt-behandeling is a piece of cake. De eerste 24 uur moet je water, stoombaden en sauna’s vermijden. Daarna mag je jouw wenkbrauwen op de gebruikelijke manier behandelen en kan je ze elke ochtend met een spoolie opborstelen.  

Is brow lamination hetzelfde als lash lift?

Wenkbrauwlaminatie is niet hetzelfde als lash lift of LVL, maar vertrekt wel vanuit dezelfde principes en het tweedelig proces van relaxen en reformen

Is brow lamination permanent?

Neen. De resultaten van een wenkbrauwlaminatie blijven gewoonlijk zo’n zes weken zichtbaar.

 
 
 

HD Browsculpt: voor en na

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk deze amazing transformaties op echte HD Browsculpt klanten.

Terug