Opleiding wimperlifting LVL

Klaar om de lash dreams van jouw klanten waar te maken? You better be! Met deze opleiding wimperlifting LVL van Nouveau Lashes stomen we jou klaar om een echte pro te worden in deze behandeling.

Opleiding Wimperlifting
Voorkennis

Niet vereist

Tijdsduur

2 halve OF 1 volledige dag

Locatie

Gent en Antwerpen

Certificaat

Nouveau Lashes, UK

Word een pro in LVL wimperlifting

Voor wie een voet binnen heeft in de beautywereld is de LVL wimperlifting geen onbekende. Deze booming wimperbehandeling zorgt voor meer lengte, volume en lift in de natuurlijke wimpers van je klant. Dus: zonder mascara, zonder extensions en zonder high-maintenance onderhoud. Klaar om de lash dreams van jouw klanten waar te maken? You better be, want in de opleiding LVL wimperlifting bij Huskk stomen we jou klaar om een echte pro te worden in deze behandeling.

opleiding lvl
Wist je dat de enige echte LVL wimperlifting die van Nouveau Lashes is?

Dit Britse beautybedrijf vond de LVL-techniek uit die vandaag wereldberoemd is én door veel merken geïmiteerd wordt. En guess what? Bij Huskk mogen wij exclusief de Nouveau Lashes LVL Lash Lift opleiding geven die van jou een echte pro maakt in deze one and only behandeling. Klaar om de lash dreams van jouw klanten waar te maken? You better be.

Wat mag je verwachten van de opleiding wimperlifting?

In onze LVL wimperopleiding van het gerenommeerde Britse Nouveau Lashes leer jij hoe je bij jouw klanten een wow-effect creëert met een LVL-behandeling. Perfect voor zij die hun natuurlijke wimpers een boost willen geven zonder gebruik te maken van extensions en zonder elke dag met mascara in de weer te moeten gaan. 

Met LVL zorg je voor een gelifte wimperlook die tot wel 8 weken zichtbaar blijft. En dat na een behandeling van slechts 60 minuten! In vier stappen – lift, volumise, boost en moisturise – creëer je een naturally wonderful  look dankzij de effectieve producten van de Nouveau Lashes LVL-lijn.

Module 1

Theorie

Wanneer jij je inschrijft voor de LVL Lash Lift cursus krijg je van ons online én offline lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kan je at your own pace en in je vertrouwde omgeving de theorie doorlezen alvorens de groepslessen van start gaan. Vanbuiten leren is geen must, maar je moet het wel gelezen hebben.

module 2

Praktijk

Practice makes perfect, right? Je komt samen met je groepsgenoten naar Huskk voor in-class praktijktraining. We doorlopen de technieken en producten en gaan dan van start met een echte LVL-behandeling op jouw eigen model. Tijdens de praktijktraining worden je skills meteen beoordeeld en nadat je geslaagd bent, ontvang je jouw certificaat.

Module 4

Case Study

Je voert tijdens deze opleiding een casestudy uit die je ten laatste één maand na de praktijkles indient. Dit proefproject telt mee voor je beoordeling en indien je dit goed uitvoert, ben je geslaagd en ontvang je jouw certificaat. Let’s do this, baby!

Tijdens de opleiding doorlopen we de theorie, de producten en gaan we aan de slag in de praktijk. Dit alles in een hybride cursus die zelfstudie en groepssessies in onze leslokalen combineert. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je lash skills, maar ook je business knowhow bij. Een LVL pro worden en je diensten als beautyondernemer uitbreiden? You can do it. Je hebt trouwens geen voorkennis nodig om deze opleiding te kunnen volgen. 

Tijdens de opleiding voorzien we twee oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. 

Bekijk hier de planning.

Lesmateriaal

Lesdagen en locaties

ANTWERPEN GENT

OVERDAG - GENT

Tijdsduur : 1 volledige dag

AVOND - ANTWERPEN

Tijdsduur : 2 halve dagen

Prijzen

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €99.
Het restsaldo betaal je 14 dagen voor de start van de cursus. 

opleiding €302,5

–> module theorie + praktijk

                               +

basic kit €152

–> 5  behandelingen

                              of

Essentials kit €454

–> 20 behandelingen

                             of

Like a pro kit €635

–> 20 behandelingen
–> retail kit t.w.v. €401

(na betaling van het voorschot)
(incl. 21% BTW)

Klaar voor de start van je carrière maar het lukt niet zonder financiële duw in de rug?

We helpen je graag uit de nood met een haalbaar afbetalingsplan. Zo kan je het restsaldo zonder bijkomende kosten spreiden over drie maanden.

Jouw maandelijkse betaling: 

–> 3 x €119 voor basic kit
–> 3 x €219 voor basic+essentials kit
–> 3 x €280 voor like a pro kit

(na betaling van het voorschot)
(inclusief 21% BTW)

Betaal je liever op langere termijn?

Bekijk hier onze opties tot een financieringsplan in de vorm van een krediet bij de bank. 

Verdien jouw opleiding onmiddellijk terug

Na deze opleiding vraag je gemiddeld €70 per LVL behandeling! Je kan er ook voor kiezen om tinting afzonderlijk aan te bieden.

De LVL wimperlift behandeling toevoegen aan je skills? Wist je dat je al zo’n €33.600 per jaar kan verdienen door slechts 2 behandelingen per dag uit te voeren?*

We focussen niet alleen op skills en kennis tijdens de opleiding. Want na deze wimperlift opleiding kan je blijvend verder leren en je kennis bijschaven tijdens onze gratis terugkommomenten.

*Omzet inclusief BTW berekend op €70 per LVL behandeling op basis van twee behandelingen per dag, vijf dagen per week, 48 weken per jaar. En daar is de bijhorende productverkoop nog niet eens bij opgeteld!

Reviews

Beschikbaar op Apple & Android

Hybride leren via de Huskk app

Deze opleiding wimperlifting van Nouveau Lashes is een hybride cursus die zelfstudie en praktijklessen in onze leslokalen combineert. Via onze app krijg je toegang tot alle leerstof (video en PDF), zo word jij zeker een lash boss in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je brow skills, maar ook je business knowhow bij. Tijdens de opleiding voorzien we twee oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. Bekijk hier alvast de planning om extra voorbereid te zijn!

wenkbrauwstyling leren
Wenkbrauwstyling aanleren
Wenkbrauw lamineren

Ready for lash business?

Helemaal klaar om te starten met een opleiding tot wimperlifting professional? Schrijf je meteen in en hopelijk zien we je binnenkort bij Huskk!