Opleiding BrowBoss

In deze opleiding wenkbrauwstyling van HD Brows maken we van jou een echte bespoke brows expert want zowel wenkbrauwstyling als brow lamination komen aan bod!

opleiding wenkbrauwstyling
Voorkennis

Niet vereist

Tijdsduur

5 halve of 2,5 volledige dagen

Locatie

Gent en Antwerpen

Certificaat

HD Brows, UK

Allround opleiding wenkbrauwstyling

Wenkbrauwstyling is hot en de trends evolueren continu. Maar het perfecte paar wenkbrauwen betekent ook voor iedereen iets anders. Bij Huskk combineren we on-trend skills met services op maat zodat jij de brow goals van elke klant waarmaakt.

In deze wenkbrauwstyling opleiding maken we van jou een echte bespoke brows expert. Dit programma bundelt twee essentiële opleidingen wenkbrauwstyling aan mét korting: HD Brows Original en HD Browsculpt. We starten met de basis en eindigen met heel specifieke, in-demand vaardigheden die jou onderscheiden in je vak. Van kleuren en waxen tot threading en brow lamination: na deze opleiding heeft wenkbrauwstyling geen geheimen meer voor jou en kan jij elke brow look aan.

Wat mag je verwachten van deze opleiding wenkbrauwstyling?

In deze opleiding leren onze elite brow experts jou ondere andere bij over wenkbrauwstylinggelaatsvormen en mapping. Daarna ga je aan de slag met de verschillende technieken en leer je ze toepassen op de klant. Kleuren, waxen, threaden, trimmen, afwerken, … alles komt aan bod! Nadat je de basis van wenkbrauwstyling vast hebt, maken we van jou ook een expert in brow lamination. Een veelgevraagde behandeling die helemaal aansluit bij de huidige wenkbrauwtrends. 

De wenkbrauw opleiding Browboss van HD Brows is een hybride cursus die online en praktijklessen combineert. De theorie neem je op eigen tempo door via onze handige app, waar je kiest voor kijken (video) of lezen (PDF). Deze info neem je door maar moet je niet vanbuiten kennen. Tijdens de fysieke lessen focussen we ons volledig op praktijk.

Zo word jij zeker een brow boss in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je brow skills, maar ook je business knowhow bij. Tijdens de opleiding voorzien we meerdere oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. 

Bekijk hier alvast de planning om extra voorbereid te zijn!

drie modules

Module 1

Theorie

Wanneer jij je inschrijft voor het BrowBoss Program krijg je van ons online én offline lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kan je at your own pace en in je vertrouwde omgeving de theorie doornemen alvorens de groepslessen van start gaan.

Module 2

HD Brows Original

Bij Huskk geloven we als geen ander dat elk paar wenkbrauwen uniek is. Brow stencils en andere voorgevormde designs zal je ons dus nooit zien gebruiken. Dat maakt de opleiding HD Brows wenkbrauwstylist zo bijzonder, want elke HD Brow-behandeling is volledig gepersonaliseerd op maat van jouw klant. 

Module 3

HD Browsculpt

Met de fundamentals op zak specialiseer jij je verder in Brow Lamination. Deze behandeling speelt in op de trendy bushy brow look waarbij de haartjes naar boven gekamd zijn. Handig voor klanten die ‘s ochtends wakker worden met warrige wenkbrauwen en minder tijd willen spenderen aan het perfectioneren van hun look, maar ook voor wie oneven wenkbrauwen heeft of een subtiele brow lift kan gebruiken. 

meerdere vaardigheden

Brow mapping

Don’t worry: bij ons geen brow stencils en andere voorgevormde patronen. Onze mapping techniek gaat over het uittekenen van de vorm en positie van de wenkbrauwen na de lamination, want ook dat is van groot belang voor het eindresultaat.

Waxing

Wenkbrauwen waxen is zoveel meer dan hair removal: het gaat over de perfecte vorm vinden voor elk gezicht. We schaven ook jouw kennis en technieken bij om een echte brow waxing expert te worden.

Threading

Deze eeuwenoude methode is gebaseerd op epileren met touw. Zo kan je niet alleen de vorm optimaliseren, maar ook de donshaartjes rond de wenkbrauw wegwerken voor een egale look en baby soft skin.

Afwerking

Soms kan een klein streepje make-up écht het verschil betekenen voor de afwerking van jouw brow look. We bekijken verschillende manieren om de wenkbrauwen af te werken voor een flawless resultaat.

HD Brows Express

Een klant met weinig tijd of haartjes die heel snel teruggroeien? Aanvullend op de HD Brows behandelingen leer je de HD Brows Express toepassen, een behandeling die minder tijd inneemt maar wel nog steeds voor een hoogwaardig resultaat zorgt.

lesmateriaal

Lesdagen en Locaties

ANTWERPEN GENT

avondopleiding

dagopleiding

Prijzen

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €99.
Het restsaldo betaal je 14 dagen voor de start van de cursus. 

Browboss Basic

1061
  • Theorie
  • Praktijk
  • Basic Kit

Enter your title

1456
  • Theorie
  • Praktijk
  • Essentials Kit

Spreiding over drie maand mogelijk. Betaal je liever op langere termijn?

Klaar voor de start van je carrière maar het lukt niet zonder financiële duw in de rug? We helpen je graag uit de nood met een haalbaar afbetalingsplan.

Overtuigd?

Verdien jouw brow opleiding onmiddellijk terug

Na deze wenkbrauwstyling opleiding vraag je €55 per behandeling! Je kan brow lamination ook afzonderlijk toevoegen aan jouw bestaande brow diensten.

Deze wenkbrauw behandeling toevoegen aan je skills? Wist je dat je al zo’n €26.400 per jaar kan verdienen door slechts 2 behandelingen per dag uit te voeren?*

Na deze opleiding wenkbrauwstyling kan jij wenkbrauwen kleuren, waxen en threaden. Handig, want zo kan je deze ook als standalone treatments aanbieden en nog meer uit je nieuwe skills halen!

*Omzet inclusief BTW berekend op €55 per Browsculpt behandeling op basis van twee behandelingen per dag, vijf dagen per week, 48 weken per jaar. En daar is de bijhorende productverkoop nog niet eens bij opgeteld!

Reviews

Beschikbaar op Apple & Android

Hybride leren via de Huskk app

Deze opleiding wenkbrauwstyling van HD Brows is een hybride cursus die zelfstudie en praktijklessen in onze leslokalen combineert. Via onze app krijg je toegang tot alle leerstof (video en PDF), zo word jij zeker een brow boss in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je brow skills, maar ook je business knowhow bij. Tijdens de opleiding voorzien we zeven oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. Bekijk hier alvast de planning om extra voorbereid te zijn!

wenkbrauwstyling leren
Wenkbrauwstyling aanleren
Wenkbrauw lamineren

Ready for brow business?

Sta je ook te popelen om te starten met je wenkbrauwstyling opleiding? Maak meteen een afspraak voor een eerste face-to-face ontmoeting met jouw toekomstige wenkbrauw school of laat je opbellen door één van onze docenten. We vertellen je graag alles over je toekomst bij Huskk!