Opleiding HD Brows

Brows are hot! In deze opleiding brow styling leer je alle fundamentals om een professionele brow stylist te worden. Alle must-have technieken komen aan bod!

opleiding wenkbrauwstyling
Voorkennis

Niet vereist

Tijdsduur

3 halve dagen

Locatie

Gent en Antwerpen

Certificaat

HD Brows, UK

Brow styling als een echte brow expert

Bij Huskk geloven we als geen ander dat elk paar wenkbrauwen uniek is. Brow stencils en andere voorgevormde designs zal je ons dus nooit zien gebruiken. Dat maakt de wenkbrauwstyling opleiding HD Brows zo bijzonder, want elke HD Brow-behandeling is volledig gepersonaliseerd op maat van jouw klant.

Wat mag je verwachten van deze brow styling opleiding?

Onze elite brow experts leren jou in deze brow styling opleiding ondere andere bij over gelaatsvormen en brow mapping. Daarna ga je aan de slag gaat met de verschillende brow technieken en hoe je die toepast op maat van elke klant. Daarnaast zijn we brow perfectionists, maar net zoals Rome niet op één dag gebouwd werd is het perfecte paar wenkbrauwen ook niet in één sessie gevormd. Daarom focussen we met het HD Brows Regrowth Program op langetermijnklanten bij wie je stap voor stap hun dream brows kan creëren.

Ready to do business? Tijdens deze wenkbrauwopleiding ontdek jij alle skills om van start te gaan met HD Brows-behandelingen. De theorie leer je thuis via video’s in onze app (video of PDF). Zo kan je ze op jouw eigen tempo doornemen én hebben we tijdens de lessen meer tijd voor hands-on training. De professionele HD Brows-technieken krijg jij dan moeiteloos onder de knie. Win-win!

Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je brow skills, maar ook je business knowhow bij. Tijdens de opleiding voorzien we meerdere oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. 

Bekijk hier alvast de planning om extra voorbereid te zijn!

Twee modules

Module 1

Theorie

Wanneer jij je inschrijft voor de wenkbrauwopleiding HD Brows Original krijg je van ons online én offline lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kan je at your own pace en in je vertrouwde omgeving de theorie doornemen alvorens de groepslessen van start gaan.

Module 2

Praktijk

Practice makes perfect, right? Je leert samen met de andere leerlingen een HD Brows-behandeling uitvoeren, volledig gepersonaliseerd op maat van jouw klant. De praktijktraining vindt plaats in de leslokalen van Huskk en wordt begeleid door ons ervaren team van lesgevers.

Meerdere vaardigheden

Consultatie

Let’s get personal. Elke klant heeft andere wensen en verwachtingen, jouw taak is de juiste vragen te stellen om die te achterhalen en zo een gepersonaliseerde, tailor-made approach garanderen.

Kleuring

Net zoals bij de vorm is er ook bij de kleur van de wenkbrauwen geen one-size-fits-all. Daarom bieden we je diepgaand inzicht in kleurtheorieën en hoe je een kleurenmix afstemt op maat van elke klant.

Brow mapping

Don’t worry: bij ons geen brow stencils en andere voorgevormde patronen. Onze mapping techniek gaat over het uittekenen van de vorm en positie van de wenkbrauwen na de lamination, want ook dat is van groot belang voor het eindresultaat.

Waxing

Wenkbrauwen waxen is zoveel meer dan hair removal: het gaat over de perfecte vorm vinden voor elk gezicht. We schaven ook jouw kennis en technieken bij om een echte brow waxing expert te worden.

Threading

Deze eeuwenoude methode is gebaseerd op epileren met touw. Zo kan je niet alleen de vorm optimaliseren, maar ook de donshaartjes rond de wenkbrauw wegwerken voor een egale look en baby soft skin.

Afwerking

Soms kan een klein streepje make-up écht het verschil betekenen voor de afwerking van jouw brow look. We bekijken verschillende manieren om de wenkbrauwen af te werken voor een flawless resultaat.

HD Brows Express

Een klant met weinig tijd of haartjes die heel snel teruggroeien? Aanvullend op de HD Brows behandelingen leer je de HD Brows Express toepassen, een behandeling die minder tijd inneemt maar wel nog steeds voor een hoogwaardig resultaat zorgt.

Lesmateriaal

some short block description

Lesdagen en locaties

ANTWERPEN GENT

Dagopleiding

Prijzen

Jouw inschrijving is definitief na betaling van het voorschot van €99.
Het restsaldo betaal je 14 dagen voor de start van de cursus. 

HD Brows Original Basic

662
  • Theorie
  • Praktijk
  • Basic Kit

HD Brows Original Essentials

1057
  • Theorie
  • Praktijk
  • Essentials Kit

Spreiding over drie maand mogelijk. Betaal je liever op langere termijn?

Klaar voor de start van je carrière maar het lukt niet zonder financiële duw in de rug? We helpen je graag uit de nood met een haalbaar afbetalingsplan.

Overtuigd?

Maak van wenkbrauwen jouw beroep

Wist je dat je al zo’n 19.200 euro* per jaar kan verdienen door slechts twee behandelingen per dag uit te voeren? Join the HD Brows-gang en word een echte #BrowBoss!

Na deze brow styling opleiding kan jij wenkbrauwen kleuren, waxen en threaden. Handig, want zo kan je deze ook als standalone treatments aanbieden en nog meer uit je nieuwe skills halen!

HD Brows is méér dan een behandeling: het is een allround experience. Die visie komt in elk segment van deze wenkbrauwopleiding terug. Denk maar aan de nauwe en constante opvolging door de lesgever.

*Omzet inclusief BTW berekend op €40 per Browsculpt behandeling op basis van twee behandelingen per dag, vijf dagen per week, 48 weken per jaar. En daar is de bijhorende productverkoop nog niet eens bij opgeteld!

Reviews

Beschikbaar op Apple & Android

Hybride leren via de Huskk app

Deze opleiding brow styling van HD Brows is een hybride cursus die zelfstudie en praktijklessen in onze leslokalen combineert. Via onze app krijg je toegang tot alle leerstof (video en PDF), zo word jij zeker een brow boss in de theorie én in de praktijk. Bovendien biedt Huskk jou steeds persoonlijke begeleiding en schaven we niet alleen je brow skills, maar ook je business knowhow bij. Tijdens de brow styling opleiding voorzien we vier oefenmomenten waarbij jij een eigen model meeneemt naar de les. Bekijk hier alvast de planning om extra voorbereid te zijn!

wenkbrauwstyling leren
Wenkbrauwstyling aanleren
Wenkbrauw lamineren

Ready for brow styling business?

Sta je ook te popelen om te starten met je brow styling opleiding? Maak meteen een afspraak voor een eerste face-to-face ontmoeting met jouw toekomstige brow school of laat je opbellen door één van onze docenten. We vertellen je graag alles over je toekomst bij Huskk!