Kom proeven van het échte
leven als beauty pro!

Tijdens een één-op-één moment onder ga je een make-up, wenkbrauw of wimper make-over. Zo zie je onmiddellijk zelf het eindresultaat en schrijf je zelfverzekerd in!

Introductieworkshop: Make-up

Ben je gebeten door make-up, maar twijfel je of een carrière als professionele MUA iets voor jou is? In onze privé introductieworkshop leer je de basis make-uptechnieken van A tot Z. De ideale proever voor onze make-up opleidingen!

 

Meer info

 

Introductiebehandeling: Wenkbrauwstyling

Wenkbrauwstyling is helemaal on-trend en de vraag ernaar stijgt nog elke dag. Of je nu de vorm van je wenkbrauwen wil corrigeren, de haartjes wil liften of beide: onze introductie HD Brows-behandeling is altijd op maat van jouw persoonlijke stijl en de look waar jij van droomt. De ideale proever voor onze wenkbrauwopleidingen.

 

Reserveer

 

Introductiebehandeling: Wimperlifting

Met onze introductie LVL-behandeling zorgen w voor een gelifte wimperlook die 6 tot 8 weken zichtbaar blijft. En dat na een behandeling van slechts 60 minuten! In vier stappen - lift, volumise, boost en moisturise - creëren we een naturally wonderful look. De ideale proever voor onze wimperopleidingen.

 

Reserveer